Nieuws

Boels - Dolmans Cycling Team aanwezig op Euro Cycling XP

Boels - Dolmans Cycling Team, de wielerploeg van olympisch kampioene Anna van der Breggen, kersverse Nederlands Kampioene Chantal Blaak én voormalig wereldkampioene Lizzie Deignan, heeft haar aanwezigheid op Euro Cycling XP bevestigd. Niet alleen komt het team met de teambus en ploegleiders auto’s, maar ook zullen de toppers op vrouwenwielergebied verschillende in- en outdoor clincs verzorgen. Fans kunnen bovendien met de rensters op de foto tijdens een meet & greet en hen uitdagen op een indoor bike trainer. Ook Specialized zal als sponsor van het team aanwezig zijn. Euro Cycling XP vindt plaats van 20 t/m 22 oktober in MECC Maastricht.

Topprestaties

Vorig weekend won Chantal Blaak het NK wielrennen en werd Christine Majerus voor het achtste jaar op rij Luxemburgs kampioen. In april won Anna van der Breggen het drieluik Amstel Gold Race – Waalse Pijl - Luik-Bastenken-Luik en afgelopen jaar werd het team wereldkampioen ploegentijdrit. De dames van Boels - Dolmans Cycling Team staan al ruim 2 jaar nummer 1 van de UCI wereldranking en  zijn niet meer weg te denken uit de top van de mondiale wielerwereld.

General Team Manager Erwin Janssen: ‘Met de topprestaties die onze ploeg dit seizoen al geleverd heeft, is 2017 nu al een mooi wielerjaar. Euro Cycling XP biedt voor ons de ultieme gelegenheid om het wielerseizoen af te sluiten. Het is een plek waar de wielercommunity samenkomt en waar fans hun idolen kunnen ontmoeten. Als Maastrichtenaar én Team Manager ben ik bijzonder verheugd met het feit dat dit evenement in het MECC georganiseerd wordt en wij zullen met het Boels - Dolmans Cycling Team alle medewerking verlenen om deze eerste editie tot een groot succes te maken.’

© 2018 Euro Cycling XP | MECC Maastricht